Personligt och professionellt ledarskap – 3-dagars workshop

Ju mer vi förstår oss själva och andra – hur vi fattar beslut, varför vi gör och reagerar som vi gör osv – desto bättre självledarskap och ledarskap.

Det pågår ett paradigmskifte inom ledarskap och organisation. På individnivå handlar det om att gifta ihop sitt professionella jag med sitt innersta jag, så att vi både är effektiva i våra yrkesroller och samtidigt lever i linje med oss själva och mår bra. Både och, inte antingen eller.

Psykologisk kompetens och förståelse för hur vi människor fungerar är av central affärskritisk betydelse. Att två Nobelpris gått till beteendeekonomer de senaste åren talar sitt tydliga språk.

Denna workshop riktar sig till dig som ledare och nyckelperson som vill öka dina förutsättningar för att utvecklas och lyckas i ditt uppdrag och samtidigt må bra som människa.

Genom en blandning av teori och upplevelsebaserade övningar kommer du att få ökad insikt och förståelse för både dig och andra.

Vi tittar på de olika mönster och strategier som vi har utvecklat sedan barnsben, hur och varför de har skapats och kommer fram till nya effektiva förhållningssätt. Vi arbetar med en metod som på ett lekfullt sätt hjälper oss att se på oss själva på ett nytt sätt.

Vi arbetar bl a med guidade meditationer som är ett fantastiskt bra verktyg för att komma åt omedvetna hinder, kvaliteter och önskningar. Kanske där finns något som gör att du faktiskt motarbetar dig själv? Kanske din största tillgång är en sida hos dig själv som du trycker ner eller är omedveten om?

Alla övningar vi arbetar med kan appliceras både i ditt arbetsliv och ditt privatliv. Du får med dig mallar och verktyg som du kan använda i din vardag.

Efter genomförd workshop har du fått:
– Ökad självkännedom för ett mer medvetet och framgångsrikt ledarskap och självledarskap.
– Verktyg för hur du kan hantera olika situationer/personer och skapa effektivare team.
– Ökad insikt om dina inre drivkrafter.
– Förståelse för dina mönster, hur du hindrar dig själv och vad du kan göra åt det.
– Insikt om outnyttjade egenskaper eller förmågor.
– Nya branschöverskridande affärsrelationer.

Kommentarer från tidigare workshopdeltagare:
”10 gånger mer givande än alla andra kurser jag gått i jobbet.”
”Enastående bra upplägg och jättebra övningar.”
”Fick med mig massor av verktyg som hjälper mig att leda och utveckla mig själv och min personal.”
”Förvånad och glad över alla nya insikter.”
”Utbytet med de andra deltagarna var guld värt.”
”Fick ut mer än ett år i terapi!”
”Världsklass!”

Tid: Preliminärt 28/11-1/12. Start söndag kväll kl 18 och avslutning onsdag em kl 16.

Plats: Skomakarängen på Yxlan, 1 dryg timme med bil från Stockholm. 

Pris: Workshop 7.800 kr, kost och logi 6.500 kr. Totalt 14.300 kr ex moms. En anmälningsavgift motsv. kost och logi inbetalas vid anmälan.

Denna workshop riktar sig enbart till kvinnor. Max 8 deltagare. Workshopen föregås av individuella samtal med samtliga deltagare. Anmäl ditt intresse snarast.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande. Vid avbokning senast 4 v före workshopens start återbetalas 90%, vid senare avbokning medges ingen återbetalning men platsen kan överlåtas till annan person.

Workshopledare: Ansvariga för workshopen har mångårig erfarenhet av strategiskt ledarskap, kommunikation och förändringsarbete i kombination med gedigen kunskap inom psykologi och personlig utveckling.

Janet Berlin
Executive Speaking Partner med 25 år som managementkonsult inom ledning och styrning. Dipl psykosyntesterapeut. Certifierad styrelseledamot.

Ingrid Lindmark
Executive Speaking Partner med 25 år som kommunikations- och varumärkesstrateg. Dipl terapeut i psykosyntes och kognitiv beteendemetodik. Certifierad i bl a Kärnkvadranten, Förändringens fyra rum och Personlig dialektik.

Har du frågor, kontakta oss gärna: kontakt@executivespeakingpartner.se, 070-374 28 53 el 070-585 21 91.

Klicka här för att se en presentation av våra workshops

Bilder från tidigare workshops på Skomakarängen, Yxlan:

Workshop i personligt och professionellt ledarskap

Tillbaka till start